Última exposició de les obres d’Osona de la 14a edició

Mostra l’entrada

Divendres vam inaugurar l’exposició de les obres d’Osona de la 14a edició de Parelles Artístiques al Centre d’Art El Marçó Vell de Centelles. Aquesta mostra, formada per 14 obres de diferents disciplines realitzades per parelles artístiques vinculades a Osonament, s’havia d’exposar la primavera passada, però es va suspendre a causa de la pandèmia de la Covid-19. Ara, es podrà visitar fins el 16 de maig: els dissabtes de 18 a 20h i els diumenges i festius, de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Aquesta és la darrera exposició de les obres d’Osona de la 14a edició. A partir del juny, es presentaran les obres que noves parelles estan creant i que formaran part de la 15a, la qual es presentarà el mes de juny.  

En els parlaments inaugurals, l’alcalde de Centelles, Josep Paré, va posar en valor els aquest “projecte social que té clars beneficis per a les parelles participants” i va recordar que l’Ajuntament del municipi ha donat suport a la iniciativa dels deus seus inicis, que va coincidir amb l’època en què l’exalcalde de Centelles, Miquel Arisa, era president del Patronat d’Osonament. Paré també va parlar de les obres exposades, fent èmfasi en la creació a quatre mans d’una de les parelles, amb vincle a Centelles.

“Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental” fomenta el contacte social entre persones amb i sense diagnòstic de salut mental. Alhora, utilitza l’art com a eina terapèutica que ajuda a les persones a millorar el seu benestar emocional, facilitant la seva expressió i comunicació i el seu desenvolupament personal. El projecte rep el suport des dels seus inicis de BBVA i Fundació Antiga Caixa Manlleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *