Política de Privacitat

Avís Legal – Política de privacitat

 • Política de privacitat
  Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (d’ara endavant Osonament) tracta les vostres dades garantint sempre la vostra privacitat i és per això que a continuació us expliquem com tractem les vostres dades que hem obtingut a través de la vostra navegació i interacció amb el lloc web www.parellesartistiques.cat d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

  Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?
  Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (Osonament)
  NIF: G-60703386
  Adreça: Carrer Josep Maria Selva, 2 08500-Vic (Osona)T 938 895 059/ Correu electrònic: osonament@osonament.cat

  Quina informació recopilem a través del web? Com la tractem i quins drets teniu i com els podeu exercir?
  Dades de caràcter personal que ens proporcioneu mitjançant el formulari de contacta que es troba a la web, especificant-se la finalitat de la recollida de les dades així com la identitat i dades de contacte del Responsable del tractament i de la persona Delegada de Protecció de dades, els destinataris o categories de destinataris, el termini de conservació de les dades, els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició, així com del dret de retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, sense que afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada i així com el seu dret a presentar una reclamació d’avant l’Autoritat de control.

  Canvis en la política de Privacitat
  La comunicació dels canvis que es puguin produir en la nostra política de privacitat es realitzarà a través de la pròpia pàgina web i serà vigent en el moment en que es publiqui.
 • Avís Legal
  Acceptació de l’usuari
  Aquest document (a partir d’ara “Nota legal”) té per objecte regular l’ús del web que Osonament, posa a disposició del públic en l’URL www.parellesartistiques.osonament.cat
  La utilització del web per un tercer li atribueix la condició d’usuari, i suposa l’acceptació plena de totes i cada una de les condicions que estableix aquesta Nota legal.

  Ús correcte del Web
  L’usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i els serveis d’acord amb la Llei, aquesta Nota legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut d’aquesta Nota legal, que lesionin els interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir un ús satisfactori del web a d’altres usuaris.

  Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, fer malbé les dades, els programes o els documents electrònics i altres que es trobin en el web.

  L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al servei d’accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Osonament presta el servei, així com a no realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en els sistemes esmentats.
  L’usuari es compromet a no introduir-hi programes, virus, macroinstruccions, miniaplicacions (applets) , controls de tipus ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o puguin causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics d’Osonament o de tercers.

  L’usuari es compromet a no fer mal ús d’informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material accessible a través del web o dels serveis que ofereix.
 • Correus electrònics
  En cas de rebre algun missatge de correu electrònic per error per part d’Osonament , li preguem que ens ho comuniqui, per mitjà de correu electrònic, o bé al telèfon (+34) 93 889 50 59, i procedeixi a la seva eliminació, així com de qualsevol document adjunt. La còpia, distribució o manipulació dels missatges de correus electrònics no estan permesos per la Llei.
 • Propietat intel·lectual i industrial
  Copyright © OSONAMENT

  Aquest web i tots els seus continguts, inclosos els textos, els documents, les fotografies, els dibuixos, les representacions gràfiques, les bases de dades, els programes informàtics, així com els logotips, les marques, els noms comercials i altres signes distintius són propietat d’Osonament, o de tercers que l’han autoritzada per al seu ús.

  Tots els drets estan reservats, excepte si es cita la font.

  L’accés a aquest web està subjecte a les condicions següents:
  – Osonament no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs.
  – Osonament no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
  – En cap cas les galetes, o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar, serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
  – No es permet, excepte en els supòsits en els quals Osonament ho autoritzi expressament, establir enllaços des de portals o webs de tercers a pàgines web de Osonament diferents de la pàgina principal del seu portal; tampoc no es permet presentar les pàgines web de Osonament o la informació que contenen sota marcs, signes distintius, marques o denominacions socials o comercials d’una altra persona, empresa o entitat.
 • Règim de responsabilitats
  L’usuari de la web és l’únic responsable de les infraccions en què pugui incórrer i dels perjudicis que pugui causar o causar-se per la utilització del web; Osonament està exonerada de qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l’usuari.

  L’usuari de la web serà l’únic responsable per qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial iniciada per terceres persones contra Osonament basada en la utilització del web per l’usuari. Si és el cas, l’usuari assumirà totes les despeses, els costos i les indemnitzacions que es reclamin a Osonament amb motiu de reclamacions o d’accions legals.

  Osonament no assumeix la responsabilitat del contingut, ni la veracitat de les pàgines a les quals es pot accedir a través d’aquesta pàgina web. La única finalitat dels enllaços, es afavorir, fomentar i facilitar l’accés a la informació que pot ser del seu interès. Les dades de caràcter personal incloses en aquestes pàgines, no podran ser tractades, ni usades per finalitats diferents a les de la seva publicació d’acord amb la normativa vigent.Osonament no assumeix la responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors continguts o provocats per les pàgines a les quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.

  La responsabilitat d’Osonament pel funcionament del web exclou qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivats per causes alienes a l’entitat.

  Així mateix, Osonament queda exonerada de qualsevol responsabilitat que es pogués derivar per retards o bloqueigs en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrrega en les línies telefòniques o a Internet, com també dels danys causats per terceres persones per intromissions il·legítimes fora del control de l’entitat.

Llei de Serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, LSSICE
Així mateix, i de conformitat amb la Llei 34/2002, d’1 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

En cas de dubte, pot adreçar-se a Osonament (FCMPPO) mitjançant correu electrònic osonament@osonament.cat, o correu postal (C/ Josep Maria Selva, 2 – 08500 – Vic –Barcelona).

Legislació aplicable i competència judicial
Qualsevol discussió sorgida en la interpretació o l’execució d’aquesta Nota legal s’interpretarà a partir de la legislació espanyola. Així mateix, Osonament i l’usuari, renuncien a qualsevol altra jurisdicció i se sotmeten a la dels jutjats i tribunals del domicili de l’usuari per a qualsevol litigi que es pogués esdevenir. En el cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, Osonament i l’usuari se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Vic.

Galetes de navegació
Les Galetes són petits fitxers enviats al navegador que utilitza el seu equip, que serveixen per intentar reconèixer a l’usuari, per tal d’emmagatzemar, recuperar i/o actualitzar dades que ens permeten facilitar l’ús i navegació a través de la pàgina web, garantir l’accés a determinades funcionalitats i addicionalment, ens ajuden a millorar la qualitat de la pàgina d’acord amb els hàbits i estils de navegació de cada usuari i fer mesuraments i estadístiques d’ús.

Sempre que es pugui relacionar a un determinat equip i un navegador amb un usuari pot veure afectada la seva privacitat i, per això, li informem que pot desactivar les Galetes mitjançant la configuració del seu ordinador.

Consentiment
L’informem que podem utilitzar galetes en el seu equip a condició que vostè hagi donat el seu consentiment, excepte en els supòsits en els quals les galetes siguin necessàries per a la navegació pel nostre lloc web. En el cas que vostè doni el seu consentiment, podrem utilitzar galetes que ens permetran tenir més informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.

Desactivar les galetes
L’usuari que no desitgi rebre o mantenir galetes al seu equip o vulgui ser informat de la seva fixació per configurar les seves preferències, ho pot fer des del seu navegador. En cas de desactivar les galetes, algunes funcionalitats de la web podrien no respondre correctament.

Pot trobar la informació sobre com desinstal.lar les galetes, en funció del navegador que utilitzi, en les adreces següents:
Si utilitzeu Firefox:  http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
Si utilitzeu Chrome: https://support.google.com/chrome/answer /95647?hl=es
Si utilitzeu Internet Explorer:  http://support.microsoft.com/kb/196955
Si utilitzeu Safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_Es

Galetes utilitzades en aquest lloc web:
Galetes pròpies
Són aquelles galetes que són enviades al seu ordinador i gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del lloc web. La informació que recaptem sempre per millorar la qualitat del nostre servei i la seva experiència com a usuari/a. Aquestes galetes romanen en el seu navegador més temps, permetent-nos reconèixer com a visitant recurrent del lloc web i adaptar el contingut per oferir-li continguts que s’ajustin a les seves preferències.

Galetes analítiques de tercers
En el nostre lloc web també fem servir el sistema de mesurament d’audiència Google Analytics, una eina d’anàlisi web de Google que ens permet conèixer com interactuen els usuaris/es del nostre lloc web. Així mateix, habilita galetes en el domini del lloc en el que es troba l’usuari/a i utilitza un conjunt de galetes anomenades “__utma” i “__utmz” per recopilar informació de manera anònima i elaborar informes de tendències del lloc web sense identificar a usuaris/es individual.

Juntament amb els nostres arxius de registre del servidor, ens permeten conèixer el nombre total d’usuaris/es que visiten el nostre lloc web i aquelles parts del mateix que gaudeixen de major popularitat. Gràcies a elles obtenim una informació que pot ajudar-nos a millorar la navegació i donar un millor servei als usuaris/es i clients.

Si interactua amb el contingut del nostre lloc web també es poden establir galetes de tercers (per exemple, en prémer botons de xarxes socials o visionar vídeos allotjats en un altre lloc web). Les galetes de tercers, són aquelles establertes per un domini diferent del nostre lloc web. No podem accedir a les dades emmagatzemades en les galetes d’altres llocs web quan navegui en els esmentats llocs web.

Incloem a continuació l’enllaç al lloc web de Google on pot consultar la descripció del tipus de galetes que utilitza Google Analitycs i el seu període d’expiració:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=es%20

Canvis en la Política de Galetes
És possible que actualitzem la Política de Galetes del nostre lloc web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i per què fem servir les galetes. La Política de Galetes es va actualitzar per última vegada a 1 de juliol de 2024.