Compartint l’experiència de formar part d’una parella artística

Compartint l’experiència de formar part d’una parella artística

Compartir l’experiència de formar part d’una parella artística era l’objectiu principal de la trobada que es va realitzar dijous passat amb algunes de les parelles que formen part de la 18a edició del projecte a Osona. Les diferents parelles van anar explicant com s’havien sentit i el procés de creació de la seva obra.

“M’ho he passat molt bé, he après molt i hem fet una amistat molt maca”, explicava l’Esther, que fa parella amb la Sara. “Particularment, participar en aquest projecte m’ajuda molt en el dia a dia i m’anima molt per fer altres activitats”.

Per l’Eva, que fa parella amb l’Isabel, “hi ha d’haver molt diàleg previ abans de començar l’obra, per poder anar a la una”. “La relació personal és molt important, el vincle que es crea és molt interessant”, apuntava l’Isabel. Elles volien transmetre a la seva obra el concepte de superació i de la “importància de tirar endavant”. “No importa que sigui difícil ni les contrarietats, perquè el més important és no parar mai de caminar, avançar i superar-se dia a dia”, explicaven.

Per la seva banda, en Xevi, que ha fet parella amb l’Egho, comentava que a l’obra, ella volia deixar-hi “les seves cicatrius i el seu dolor”. “Era la seva vivència però he empatitzat molt, he pogut comprendre una mica el seu patiment, i el resultat és una obra molt potent”.

L’Eloi, que fa parella amb en Gerard, explicava que per començar l’obra, “primer vam fer una pluja d’idees i en vam seleccionar algunes, vam fer esbossos i vam jugar amb colors i formats”. Segons en Gerard, “jo volia fer-hi sortir el món de les peces electròniques i a l’Eloi li va semblar bé, i ens hem trobat molt còmodes treballant plegats”. L’obra “mostra un camí cap a un món dominat per robots, on s’intueix en aquesta intel·ligència artificial un bri d’esperança més humà dins el nostre futur”.

La Maria, que ha fet de parella amb la Marina, també opinava que participar en aquest projecte “és una experiència molt gratificant i un procés molt maco”. “Parlant i rient, les tardes de dimecres s’han convertit en un espai de trobada, d’experimentació i joc”, hi afegia la Marina.

La trobada també volia ser un punt per generar propostes de millora. Al mateix temps, es va parlar de l’espai on les parelles es troben per crear i de la presentació de les obres d’Osona, que es farà a finals de juny a Vic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post La 18a edició de Parelles Artístiques suma 60 obres de 7 comarques catalanes
Next post Primera exposició de la 18a edició de Parelles Artístiques, a la Garriga