“Les paraules volen….i ens transformen”

La parella artística de La Garriga Carla Penna i Esther Rivas van protagonitzar un acte per Sant Jordi a la residència Fundació Asil Hospital de La Garriga, que tenia com a protagonista la magnífica obra que han realitzat juntament amb la fotògrafa Diana Martín, per la 15a edició del projecte, que es presentarà el juny.

L’acte es va anomenar “Les paraules volen…i ens transformen” i va constar de la lectura de diferents fragments del llibre “Ellas en clave femenina” de Carla Penna, i la interpretació d’algunes cançons vinculades a l’amor per part d’Esther Rivas. Durant l’actuació, hi havia exposada la seva obra artística “Ellas se visten, ellas se desnudan”, una foto de l’obra i el llibre. Aquesta obra és una instal·lació amb un vestit de paper fet de manuscrits del llibre de Penna, protagonitzada per una dona que es vesteix i es despulla amb les seves paraules i fotografiada per ensenyar-la al món com representant de totes les dones. En l’obra hi conflueixen diferents llenguatges artístics com l’escriptura, l’escultura, la fotografia i la moda.

Aquest acte formava part d’un seguit d’activitats que es van realitzar a diferents punts de La Garriga per Sant Jordi  sota el lema: ” les paraules volen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *