La subhasta del Berguedà ven les 23 obres de l’edició

La subhasta del Berguedà ven les 23 obres de l’edició

El passat divendres 25 d’octubre es va celebrar al restaurant la Cabana de Berga el sopar- subhasta de les 23 obres de l’edició 2018-2019 del Berguedà. Va ser un acte emblemàtic, on es va unir el treball de moltes entitats, serveis i administracions a benefici de la qualitat de vida de les persones i la cohesió social de la comarca.

Durant el sopar es van poder veure exposades les 23 obres que acte seguit es van comprar a la subhasta, que va ser dinamitzada per la Montse Guitó i acompanyada de Xavi Guitó al piano. Les obres es van vendre en la seva totalitat a un preu de sortida de 80 euros i algunes d’elles van ser molt renyides.

L’acte tenia un doble objectiu: per una banda, parlar obertament de salut mental durant i per l’altra, obtenir finançament per la següent edició del programa.

El projecte al Berguedà s’organitza gràcies a la Comissió de Salut Mental del Berguedà en Xarxa i està formada pels serveis assistencials de les Germanes Hospitalàries, Grup Hortizó, Asfam, OTL de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, CSMIJ i l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Sopar i subhasta de les obres del Berguedà al Restaurant La Cabana de Berga
Next post L’exposició a Vila-seca tanca l’edició de Parelles Artístiques 2018-2019