Fundació Antiga Caixa Manlleu i Osonament formalitzen el seu suport entorn el projecte Parelles Artístiques

Fundació Antiga Caixa Manlleu i Osonament formalitzen el seu suport entorn el projecte Parelles Artístiques

Fundació Antiga Caixa Manlleu i Osonament han signat un acord que consolida la col·laboració de més de nou anys en el projecte “Parelles Artístiques”, que té per objectiu afavorir la recuperació de les persones que tenen algun problema de salut mental i reduir l’estigma entorn aquest tipus de trastorns. La signatura de l’acord va tenir lloc el passat 30 d’octubre a la seu d’Osonament i va anar a càrrec del president de Fundació Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torrents, i de la gerent d’Osonament, Mercè Generó.

El projecte “Parelles Artístiques”, que va iniciar-se el 2006, representa una visió audaç d’inclusió i creativitat. A través d’aquest programa, es formen parelles d’artistes -una de les quals està vinculada als recursos de salut mental-, i col·laboren en la creació d’obres d’art que posteriorment són exposades arreu del territori català.

La Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA han estat donant suport econòmic a aquest projecte des del 2014, consolidant així l’aliança en pro de l’art i la inclusió. Amb la signatura d’aquest conveni, Osonament, la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA enforteixen el seu compromís amb un programa que ajuda a enfortir la comunitat i millorar la qualitat de vida de totes les persones d’Osona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Els artistes protagonitzen la inauguració de l’exposició col·lectiva al Centre Cívic Pere Quart
Next post Les obres de Parelles Artístiques d’Osona s’exposen a la UVic fins el 17 de desembre