Les obres d’Osona i El Maresme s’exposen fins al 20 de gener a l’Espai Putxet de Barcelona

Les obres d’Osona i El Maresme s’exposen fins al 20 de gener a l’Espai Putxet de Barcelona

Del 21 de desembre al 20 de gener del 2024, teniu una altra oportunitat de gaudir de l’exposició de les obres de parelles artístiques d’Osona i El Maresme a l’Espai Putxet de Barcelona, un casal de barri de la ciutat, que fomenta les activitats inclusives i entre elles les que afecten a les persones amb problemàtiques de salut mental.

L’Espai Putxet es troba al Carrer Marmellà, 13 i podeu visitar l’exposició de 10 a 13h i del 16 a 21h de dilluns a divendres i de 10 a 14h els dissabtes. L’exposició és gratuïta i oberta a tothom.

Us convidem a què les observeu atentament pensant en les experiències que hi ha al darrere, en les vivències viscudes i compartides, en els efectes beneficiosos que poden sorgir del contacte social i artístic entre dues persones.

El projecte Parelles artístiques té un doble objectiu. D’una banda, afavorir la recuperació de les persones a través d’un procés artístic i d’un espai expressiu segur i lliure de prejudicis i, de l’altra, trencar l’estigma de la salut mental, que afecta negativament l’autoestima, la vida social i laboral de les persones que en presenten. En aquest sentit, el projecte, que ja es desenvolupa a gran part del territori català, vol canviar la mirada de la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Exposició de les obres del Maresme i el Barcelonès a la Casa Orlandai
Next post El projecte de recerca sobre art i salut mental, entre els vuit projectes més innovadors de 2023