Dimarts 3 d’octubre: inauguració de l’exposició col·lectiva al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona

Dimarts 3 d’octubre: inauguració de l’exposició col·lectiva al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona

El proper dimarts 3 d’octubre, a les 18h, tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició col·lectiva de la 17a edició de Parelles Artístiques al Centre Cívic Pere Quart Joan Oliver de Barcelona. A banda dels parlaments inaugurals, l’acte acollirà una actuació de rap a càrrec de Una Teresa i Eva Ibañez.

L’exposició reuneix 64 obres creades per parelles artístiques vinculades a 7 entitats de 5 comarques catalanes: Grup CHM Salut Mental (Barcelonès); Alterarte, Centre de Formació i Prevenció CFP (Maresme); Osonament (Osona), Institut Pere Mata i Ment i Salut La Muralla (Tarragonès), Associació Daruma i Associació El Far (Vallès Oriental). Aquestes 64 obres, se sumen a les 760 del conjunt de les edicions anteriors.

Les obres són el resultat de quatre mesos de treball a quatre mans d’un total de 129 artistes. Les parelles o trios han estat creant entre els mesos de gener i abril i, a partir del juny, el resultat de les seves vivències compartides s’han traslladat en diferents exposicions pel territori català. L’exposició de Barcelona, és la que aplega totes les obres.

L’exposició, que compta amb el suport de Fòrum Salut Mental, es podrà visitar fins el 7 de novembre de dilluns a divendres de 9 a 23h i dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

El projecte, nascut a Osona de la mà d’Osonament, compta amb el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA.

Activitat paral·leles

S’han organitzat diverses activitats paral·leles al voltant de l’exposició. El dimarts 10 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, es farà una xerrada sobre art i salut, el dimarts 17 d’octubre, es farà una visita guiada a l’exposició adreçada a gent gran. Finalment, el dimarts 25 d’octubre, es farà una visita guiada oberta a tothom, amb la participació de parelles artístiques que formen part d’aquesta 17 edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post El Casal Cívic Pere Quart de Barcelona acull l’exposició col·lectiva de la 17a edició de Parelles Artístiques
Next post Els artistes protagonitzen la inauguració de l’exposició col·lectiva al Centre Cívic Pere Quart