Inaugurem l’exposició col·lectiva amb les 99 obres de la 13 edició al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona

Inaugurem l’exposició col·lectiva amb les 99 obres de la 13 edició al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona

El divendres 10 de maig, a les 18.30h, el Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” del districte de Les Corts de Barcelona acollirà l’acte d’inauguració de l’exposició col·lectiva Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental, que es podrà visitar fins el 14 de juliol.

Les 99 obres que s’hi podran veure són fruit del treball a “quatre mans” entre artistes vinculats a una vintena de centres de salut mental de Catalunya i artistes externs.

L’acte serà presidit pel secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Francesc Iglesies. També es comptarà amb representació de l’Ajuntament de Barcelona, de BBVA CX, de Fundació Antiga Caixa Manlleu i dels centres que han impulsat la mostra, els quals són de les comarques del Bages, Barcelonès, Berguedà, Maresme, Osona, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental.

Durant l’acte, s’explicarà amb més detall el projecte de les Parelles Artístiques i el valor que té per la inclusió i la millora del benestar de les persones que pateixen problemes de salut mental o addiccions.

Activitats paral·leles:

Activitats complementàries de l’exposició col·lectiva

Previous post Les obres d’Osona s’exposen a la reformada Casa del Mallol de Sant Hipòlit, que obra les portes dissabte 13 d’abril
Next post L’acte d’inauguració de l’exposició col·lectiva Parelles Artístiques aplega 150 persones