Presentació de les obres d’Osona a la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes

El proper divendres 31 de gener, Osonament presentarà les 15 obres que s’han realitzat a Osona en el marc de la 14a edició del projecte Parelles Artístiques. Experiències creatives per la salut mental, a la seu de Vic del COAC.

L’acte començarà a les 19.30h i donarà veu a algunes de les parelles que hi han participat, les quals exposaran la seva experiència. L’exposició, que inclou obres de diferents tècniques -pintura acrílica, fotografia, aquarel·la, pintura a l’oli, collage, tècnica mixta- es podrà visitar fins el 29 de febrer. Horaris: de dilluns a dijous de 9 a 13h i 15 a 16h; divendres de 9 a 14h i de 18 a 20h i dissabtes d’11h a 13h.

En el conjunt de Catalunya, en aquesta 14a edició hi participen 12 serveis de salut mental de 9 comarques: Alt Camp, Anoia, Baix Camp, Baix Penedès, Barcelonès, Osona, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental. En total hi han participat 124 artistes que han creat 68 obres. Des d’inicis d’any, els diferents territoris van organitzant les seves pròpies exposicions de forma individual o amb d’altres comarques i, a l’estiu, s’organitzarà una exposició col·lectiva amb la totalitat de les obres.

A la imatge, l’obra Wonderland, d’Alas i Aditi (pintura acrílica)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *