RETRAT A MÀ I GALÀXIA

Enric Aranda (Ocularinth) i Llorenç Viñas
Dibuix digital, impressió digital, aerosol i disseny amb vinil de PVC
29,7×42 cm les làmines i 20,32×80,2 cm les taules d’skate
Associació El Far

Som el Llorenç i l’Enric, i presentem les obres Retrat a mà i Galàxia. Per realitzar aquestes peces ens hem trobat cada setmana durant un parell de mesos, els quals han estat molt agradables i en els que hem tingut l’oportunitat de conèixer-nos i treballar plegats.

Retrat a mà i Galàxia són dues obres que hem elaborat conjuntament i amb un mateix propòsit: plasmar qui som en un moment i lloc concret. Es podrien emmarcar dins del jazz o de l’art improvisat i espontani, ja que no hi ha hagut cap meditació o plani cació prèvia. Volíem una peça que uís com la vida i el seu canvi constant. Vàrem tenir la idea de convertir les obres en taules d’skate per fer un homenatge a la cultura del gra t i del hip-hop dels 90s.

Finalment, agrair a l’Associació El Far i al projecte Parelles Artístiques d’Osonament haver-nos donat l’oportunitat per fer aquestes trobades i així donar-li una perspectiva diferent a Ocularinth, ja que quan es treballa en equip, es generen noves formes creatives que impulsen l’art cap a nous camins. Per nosaltres, participar ha estat una enorme font d’inspiració que ben segur no acaba aquí.


Aquesta obra pertany a la Setzena edició/2022
T’interessa aquesta obra?, contacte amb nosaltres.
Col.labora