“Més que mai he entès que el procés és el més important”

“Més que mai he entès que el procés és el més important”

 “Més que mai he entès que el procés és el més important. La meva parella artística ha fet un gran procés de superació personal i viure això des de l’acompanyament ha estat fantàstic”.

“Parelles m’ha ajudat a renéixer. Feia 15 anys que no componia. Tenir l’estudi operatiu és com si m’hagin posat braços. I ara tinc moltes coses per fer en ment”

 “He gaudit molt des del primer moment. Ha sigut fantàstic. Parelles Artístiques és el procés i amb cada parella és diferent”

“Per mi ha sigut molt terapèutic, perquè ell m’ha ajudat a relaxar-me. Han estat dos mesos de treball, amb molt de compromís i em sento molt orgullosa del resultat fent un projecte compartit que m’ha canviat”

“Tot el procés va ser molt enriquidor, jo tenia idees i els hi anava comentant, i a mesura d’anar escoltant els seus consells i la seva experiència, vam fer diferents proves i el resultat final és molt maco”.

“És una experiència per sentir-te prescindible. És estar obert per aprendre de l’altre”

“L’obra final és important però valoro molt més la relació. Hem parlat de moltes coses, de la família, de la feina, de temes personals…”

“Estic molt acostumada a fer classe, em sortirà la mestra que porto a dins i m’havia d’anadr adaptant. A vegades costa deixar-te anar”.

“Vam anar experimentant. Vam xerrar molt del què volíem fer. Vam passejar pel bosc mentre anàvem recollint coses que ens servirien per l’obra” 

Aquestes són algunes de les vivències dels artistes que estan participant a la 17 edició del programa Parelles Artístiques a Osona. Aquest dimarts vam celebrar una trobada a Osonament per valorar com havia anat el procés de creació i parlar de la següent fase: exposar les obres. Durant la trobada, la majoria d’artistes van coincidir que el procés que viu cada parella creant les obres a quatre mans, és el punt més enriquidor i important del projecte. Gràcies per la vostra magnífica feina!

A Osona, s’han format 10 parelles artístiques que han creat obres amb diferents tècniques artístiques. Us deixem la relació de parelles:

Sandra i Gemma Codina Crous

Mava i Mercè

Sònia Salcedo Roca i Marta Postico

Sergio Koval i Carla Serrat

Gerard Pagès Sors i David Casals

Llevantina i Anna Obiols

Sandra Quilez i Rosa

Marc Romanov i Isa Basset Mallol

X. Pujol i AJ (Alexandra Jorquera)

Toni Font P. i Quim Pons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Nova exposició de les obres de La Garriga a L’Ametlla del Vallès
Next post La 17 a edició de Parelles Artístiques suma 65 obres de 5 comarques catalanes