JULUNGGUR

Quim i Naro Mort

Esprai
580 x 260 cm
Osonament

Localització: Carrer Prat d’en Galliners de Vic

Serp de l’Arc de Sant Martí. Yolgnu, Julunggul, Yingarnia (que és la Serp Arc Iris original de la que naixeren les demés…).

Serp de la creació al Temps dels Somnis, pluja positivament, tempestes i aiguats negativament, també els cicles menstruals on la dona s’acosta al poder creador de la Serp Arc de Sant Martí (hi han imatges de ns fa 6.000 anys).

Els pobles aborígens viuen tant l’existència quotidiana diària com el Temps dels Somnis, dimensió diària com dels inicis de la creació,

on la Serp, esperits i tòtems van donar forma a la Terra, tota ella envoltada del seu esperit, on des dels animals, plantes, pedres, forats i deserts tenien esperit propi…

El mural consisteix en un fons semblant a una galàxia amb gasos de colors. La serp està formada pels 3 colors primaris i, al plegar-se en si mateixa, es formen espais amb els colors resultants de la barreja de les dues parts de la serp. La gura de la terra en forma de calavera representa el poc respecte que tenim pel planeta i que cada cop estem més a prop de l’extinció.

Aquesta obra pertany a la Setzena edició/2022
T’interessa aquesta obra?, contacte amb nosaltres.
Col.labora