… Immersos en la feina del dia a dia, sovint no ens adonem de la magnitud d’aquest projecte. De la quantitat de persones que hi participen i dels efectes positius que provoca. En prenem consciència quan n’escoltem les experiències vinculades, quan llegim els escrits profunds i sincers que moltes persones ens han fet arribar per aquest catàleg, quan entrevistem a les parelles, quan llegim reportatges a la premsa i, sobretot, quan copsem l’alegria i l’emoció als ulls dels artistes a les exposicions.

Sempre pensem que seria màgic poder fer una trobada amb totes les persones que han format part del projecte en aquests 15 anys. Però és tanta, que seria molt difícil. Per això hem volgut recollir els seus noms en aquestes pàgines i plasmar- hi, també, les obres de les 15 edicions. Si les observes amb tots els sentits, t’arriba l’eco dels somriures, les xerrades, les melodies, les confessions… que van omplir les hores compartides dels seus protagonistes.

Desitjo de tot cor que Parelles Artístiques continuï molts anys aportant bellesa en un món que sovint ens fa vulnerables a totes i a tots.

Eli Piñol
Equip de Parelles Artístiques