DIÀLEGS INCERTS

GONÇAL ROCH I HÈCTOR MEDIAVILLA
Fotografia
50 x 70 cm
Grup CHM Salut Mental

Siluetes divines, fràgils, crues i tendres. Res no s’atura, tot avança efímer i salvatge. Arribat el moment, cau la boira. El final i el principi de tot. Una gota d’aigua, vida, tremolor, destí.

De la sensibilitat, els afers i les seves boniques criatures. Crits de llibertat a l’espai infinit. S’afegeix la transcendència evocadora en evolució constant i la necessitat d’estructura per sobreviure. Combinacions hipnòtiques, duresa i sensibilitat.

Aquesta projecció és a la vegada el conjunt de moltes petites coses que conformen una imatge. Positiu i negatiu. La llum sempre troba la manera de fer-se visible i en la seva diversitat i forma dona vida a la foscor.


És el resultat d’una conversa fotogràfica entre dos autors.
Cada díptic neix d’una imatge proposada per un d’ells, que l’altre completa amb una fotografia seva, generant així un nou significat compartit, originalment incert.
Aquesta trobada de sensibilitats afins també genera noves possibilitats expressives com ara els texts barrejats de tots dos autors, que neixen de les sensacions que desperta cada díptic en cadascú d’ells.
Els tres díptics i els texts que els acompanyen són el primer capítol d’aquest projecte conjunt.


Aquesta obra pertany a la Dissetena edició / 2023
T’interessa aquesta obra? vols col.labora a Parelles Artístiques?
Contacte amb nosaltres