Una inauguració molt creativa a la Fundació Iluro de Mataró

La Fundació Iluro de Mataró va acollir ahir l’acte d’inauguració de l’exposició de les 36 obres de la 15a edició de Parelles Artístiques. L’acte va ser molt amè i va comptar amb diferents experiències creatives en directe. Per una banda, la parella artística formada per la Lorena Luna i “Viruelas” del CFP Maresme -entitat impulsora de la mostra- va crear una pintura a quatre mans mentre es desenvolupava l’acte: una reproducció d’un autoretrat de Vincent Van Gogh.

Després dels parlaments, també va tenir lloc una performance que incloïa vídeo, acció sonora i dansa, a càrrec del trio artístic de CHM Les Corts Desirée, UruB i Llapispanc. Aquesta acció va comptar amb la participació de l’extens públic present. Finalment, van actuar la parella artística de l’Associació El Far de la Garriga formada per Carla Penna i “El dedal”, que va consistir en dues peces musicals i una lectura d’escrits, que formen part de la seva obra.

L’exposició, que inclou obres d’Osona, El Maresme, el Vallès Oriental i El Barcelonès, romandrà oberta fins el 8 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.