Una dotzena de parelles artístiques d’Osona ja estan creant les seves obres

Les parelles artístiques vinculades a Osonament ja estan creant les seves obres per la quinzena edició. En total són 12 parelles artístiques, però és possible que se n’hi afegeixin algunes més. Les parelles porten a terme el procés creatiu en espais escollits per elles mateixes, en espais d’Osonament o al taller de l’artterpeuta que coordina la part artística del projecte, Isa Basset.

Les parelles tenen temps fins al març per acabar les seves creacions. A partir d’aquí, s’elaborarà el catàleg de les obres (amb totes les obres de la xarxa de Parelles Artístiques de Catalunya) i, posteriorment, s’organitzaran les exposicions per donar a conèixer les peces.

Les obres de la catorzena edició es poden consultar a la web de Parelles Artístiques. Recordem que encara n’hi ha a la venda i que els diners que es recullen, s’utilitzen per la següent edició. El projecte rep el suport de BBVA i Fundació Antiga Caixa Manlleu.

En el següent vídeo podeu veure les parelles formades per en Xevi i la Ramona; i la Rosa i la Carme, durant el procés creatiu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.