Trobada de parelles artístiques d’Osona per intercanviar experiències

Algunes de les parelles artístiques que estan finalitzant les seves obres per la catorzena edició del programa a Osona, es van trobar aquest dilluns per comentar la seva experiència amb l’equip d’Osonament que coordina el projecte a la comarca.

La sessió, que es va realitzar al taller de l’Isa Basset – artista i una de les coordinadores de la iniciativa- també va servir perquè es coneguessin més entre elles i per posar sobre la taula idees per aquesta nova edició que a Osona s’inicia el gener amb una exposició individual a Vic.

2 pensaments quant a “Trobada de parelles artístiques d’Osona per intercanviar experiències”

  1. Soc Carmen Cobo!! Ha sigut la primera experiència en parelles artístiques!!! Ha sigut tan fàcil pintar al costat d’ una artista com Isa Basset. Tot un plaer compartir amb ella els pinzells, les idees, les inquietuds!! Al seu taller i amb ella he trobat la calma i la tranquilitat que necessito!!!! Valoro la experiència súper positiva!! Espero que la nostra obra us agradi.Amb Aquest projecte m’ ha tornat la il.lusio . Volia donar les gràcies a tots els que han fet qua això sigui possible!!! I en especial a la Neus, la Isa, i a tots els companys que han participat!! La pintura és molt terapèutica i m’ ha ajudat moltissim a acabar amb els estigmes de les malalties mentals!!! Mil gràcies a tots!!!

    1. Hola Carmen, a l’equip de Parelles Artístiques ens ha agradat molt el teu comentari. Estem molt contents i satisfets que l’experiència hagi estat positiva i beneficiosa per a tu. Moltes gràcies per participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *