Engeguem la dotzena edició de Parelles Artístiques!

Engeguem la dotzena edició de Parelles Artístiques!

Cada any, quan arriba el mes de gener, tenim el desig i la il·lusió de contemplar el resultat del procés creatiu de les noves parelles participants en el projecte de Parelles Artístiques. Un treball original que presentem aquest divendres, a les 20h, a la sala d’Art de la Fundació Antiga Caixa de Manlleu, a Vic.

Durant els mesos previs, els artistes s’han conegut, han ideat l’obra, han pensat en formes i en colors, han treballat colze a colze i han viscut una experiència que nosaltres no coneixem, però que podem intuir a través de la mirada que fem de les peces que podrem contemplar.

Sumem dotze anys d’experiències creatives. Dotze anys de múltiples mirades, de maneres de crear, de parlar al món a través d’un gran ventall de disciplines artístiques. Dotze anys d’inclusió, d’afavorir l’autonomia de les persones i de trencar estigmes que envolten la salut mental. En aquest llarg recorregut, el projecte ha comptat amb la participació de més de sis-cents artistes.

L’exposició que inaugurem divendres acull les 15 obres realitzades a Osona per part de 35 artistes. En aquesta dotzena edició han participat cinc comarques més: Bages, Barcelonès, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental. En total, el projecte, que té el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX, ha comptat amb la participació de 121 artistes, que ha creat 62 obres.

L’exposició col·lectiva es realitzarà el mes de març en el marc de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018.

 

Next post Ple a la inauguració de la 12 edició de Parelles Artístiques a Vic