“Participar a Parelles Artístiques és una vàlvula d’escapament”

La Laura Prieto i en Francesc Arroyo són parella artística i estan creant una obra per la quinzena edició del projecte, que es presentarà a partir del juny.

Van començar a quedar al desembre i es van organitzar per trobar-se cada dijous al taller de l’Isa Basset, l’artterapeuta que coordina la part artística del projecte. Segons expliquen, poder quedar després de tants mesos de confinament els ha suposat “una vàvula d’escapament”.

“Durant el confinament, a casa pintava com a teràpia, i quan l’Isa em va trucar per demanar-me si volia participar en el projecte, ho vaig trobar molt oportú”, explica la Laura. “Aquí els dos ens evadim: és maco perquè no ens coneixíem de res però ens ho passem molt bé”, afegeix . En Francesc també afirma que “des del primer dia hi va haver feeling i cada setmana espero que arribi el dijous per quedar i passar una bona estona, que aquest any, després de tot el què estem vivint, ens fa més falta que mai”.   

El primer dia “vam fer una postal de Nadal per veure una mica com treballàvem plegats i experimentar amb els colors, i li vam regalar a l’Isa”, explica en Francesc. Després van treballar algun dia per separat. “Vam quedar que dibuixaríem cadascú alguna cosa que li agradés i després ho posaríem en comú,  i quan ens vam trobar, va resultar que jo portava dibuixats uns cavalls i ell zombis!”, relata rient la Laura. “I com que volíem que la nostra creació fos compartida, vam anar rumiant: què podem fer? Un cavall gòtic? I també vam parlar de la ment, del caos mental que tenim tots ara amb el tema de la pandèmia, de la dualitat”, afegeix en Francesc. Finalment “hem decidit fer un zombi amb un poni volador, que és com un globus que li surt de la panxa”, riuen.

No sabem com acabarà aquesta obra que neix d’una barreja de gustos tan dispar. El públic encara haurà d’esperar uns mesos per veure-la, però el què està clar és que aquesta parella artística s’ho està passant d’allò més bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *