Osona i La Garriga exposen al Centre d’Art El Marçó Vell de Centelles

Les 25 obres de Parelles Artístiques d’Osonament i de l’Associació El Far de La Garriga estaran exposades al Centre D’Art El Marçó Vell de Centelles del 21 de març al 19 d’abril. L’acte d’inauguració es realitzarà el divendres 27 de març, a les 19h.

Entre les tècniques utilitzades per la creació “a quatre mans” de les obres exposades hi ha pintura acrílica, pintura a l’oli, collage, aquarel·la, fotografia, aerògraf, ensamblatge… En aquesta ocasió, dues parelles també han fet jocs.

La mostra es pot visitar els dissabtes de 18 a 20h i els diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Parelles Artístiques consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades per parelles formades per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental. En el projecte, l’artista és la persona que crea una peça artística, tingui o no experiència prèvia, formació o s’hi dediqui a nivell professional o amateur. El programa facilita que les persones puguin gaudir de l’art com a forma d’expressió i creixement i treballar amb d’altres persones que comparteixen un interès artístic, impactant positivament en el seu benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *