La subhasta del Berguedà ven les 23 obres de l’edició

El passat divendres 25 d’octubre es va celebrar al restaurant la Cabana de Berga el sopar- subhasta de les 23 obres de l’edició 2018-2019 del Berguedà. Va ser un acte emblemàtic, on es va unir el treball de moltes entitats, serveis i administracions a benefici de la qualitat de vida de les persones i la cohesió social de la comarca.

Durant el sopar es van poder veure exposades les 23 obres que acte seguit es van comprar a la subhasta, que va ser dinamitzada per la Montse Guitó i acompanyada de Xavi Guitó al piano. Les obres es van vendre en la seva totalitat a un preu de sortida de 80 euros i algunes d’elles van ser molt renyides.

L’acte tenia un doble objectiu: per una banda, parlar obertament de salut mental durant i per l’altra, obtenir finançament per la següent edició del programa.

El projecte al Berguedà s’organitza gràcies a la Comissió de Salut Mental del Berguedà en Xarxa i està formada pels serveis assistencials de les Germanes Hospitalàries, Grup Hortizó, Asfam, OTL de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, CSMIJ i l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *