… El projecte Parelles Artístiques ha estat i és per a mi una experiència única. Durant aquests quinze anys he tingut la sort de conèixer moltes persones que hi han participat altruísticament, cada una amb la seva experiència de vida particular.

He pogut comprovar que l’art és màgic i que té un poder molt gran per guarir, ni que sigui per una estona, l’ànima, el cos i la ment. Ens ajuda a reconèixer i a expressar les emocions, a compartir i aprendre junts. Esdevé una injecció d’autoestima i d’il·lusió per tornar-se a trobar. Al taller el temps s’atura, no hi ha malaltia, ni pors, ni patiments. És un lloc on es crea una complicitat que es transforma en afecte i respecte, la base imprescindible per a la carinyoteràpia.

Tenint en compte tots aquests aspectes, veiem que és més important tot el procés de creació que no pas el resultat final de l’obra. A més, quan visitem l’exposició no ens hem de mirar les obres només com a simples peces artístiques realitzades per dues persones. Hem de pensar que l’espectador també s’impregna de la filosofia del projecte, tancant el cercle de compartir emocions…

Isa Basset
Equip de Parelles Artístiques