Inaugurem l’exposició col·lectiva amb les 99 obres de la 13 edició al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona

El divendres 10 de maig, a les 18.30h, el Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” del districte de Les Corts de Barcelona acollirà l’acte d’inauguració de l’exposició col·lectiva Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental, que es podrà visitar fins el 14 de juliol.

Les 99 obres que s’hi podran veure són fruit del treball a “quatre mans” entre artistes vinculats a una vintena de centres de salut mental de Catalunya i artistes externs.

L’acte serà presidit pel secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Francesc Iglesies. També es comptarà amb representació de l’Ajuntament de Barcelona, de BBVA CX, de Fundació Antiga Caixa Manlleu i dels centres que han impulsat la mostra, els quals són de les comarques del Bages, Barcelonès, Berguedà, Maresme, Osona, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental.

Durant l’acte, s’explicarà amb més detall el projecte de les Parelles Artístiques i el valor que té per la inclusió i la millora del benestar de les persones que pateixen problemes de salut mental o addiccions.

Activitats paral·leles:

Activitats complementàries de l’exposició col·lectiva