Inauguració de l’exposició de “Parelles artístiques” a Cambrils

Divendres 29 d’abril es va inaugurar a la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils, l’exposició de les 18 obres que el Grup Pere Mata ha realitzat en el marc del projecte “Parelles Artístiques”.


L’acte d’inauguració, que va comptar amb la presència d’una seixantena de persones, va anar a càrrec de l’alcalde, Oliver Klein, així com representants del Grup Pere Mata, de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i del BBVA, així com d’alguns dels artistes participants en el projecte, que van explicar què els havia aportat l’experiència.

A l’exposició de Cambrils es poden veure les obres que han realitzat 18 parelles d’artistes. La mostra ha comptat amb la participació desinteressada dels cambrilencs Nuri Mariné, Sergi Margalef, Pere Estadella, Jordina Ros i Cristina Salvans, i també d’altres creadors i creadores com Beatrice Bizot, Ramón Cornadó, Marina Durany, Marie France Veyrat, Jordi Abelló, Apellaniz, Isabel Granollers, Jobacasen i Àlvar Calvet.

Les obres presentades corresponen a l’edició de 2020 d’aquest programa que lluita contra l’estigma de la salut mental i que no es van poder exposar a causa de la pandèmia de la Covid-19.

L’exposició es pot visitar a la sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils fins el 27 de maig, en horari de dilluns a divendres de 9 a 21h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *