Exposició col·lectiva al centre cultural Roca Umbert de Granollers

L’exposició més esperada de la 15a edició de Parelles Artístiques ja es pot veure a Granollers. Es tracta de la mostra que reuneix totes les obres de l’edició: un total de 44 peces realitzades per parelles artístiques d’Alterarte CFP (Maresme), Associació El Far (Vallès Oriental) CHM Grup Salut Mental (Barcelonès), Daruma (Vallès Oriental) i Osonament (Osona) i que es podrà visitar al centre cultural Roca Umbert Fàbrica de les Arts- Nau Dents de Serra fins el 12 de desmrbe

L’acte d’inauguració va tenir lloc aquest dijous 2 de desembre i va comptar amb els parlaments a càrrec de la tinent d’alcalde d el’Ajuntament de la Garriga, Alba Barnusell, dels representants de BBVA i Fundació Antiga Caixa Manlleu, Ferran Burriel i Pere Prat, respectivament; del president de l’Associació Daruma de Granollers, Francesc Ventura, de la psicòloga de l’Associació El Far de la Garriga, Ares ánchez i de la Parella Artística formada per Toni Vila i Diana Martin, que van explicar la seva obra Tempus Fugit. L’acte va ser amenitzat per la parella musical formada per Martí Ventura (piano) i Marçal Muñoz (trompeta).

L’exposició, que tanca el cicle d’exposicions que s’han anat realitzant en diferents punts de la geografia catalana durant el 2021.

Paral·lelament a l’exposició, s’han organitzat diferents activitats:

Dia 1 de desembre a les 19h. A la sala La Miranda: Teatre: Caminar sobre els meus peus, a càrrec de Maria Manau i Marta Jover; Xerrada: “Art intuïtiu per al benestar emocional”, a càrrec de Cris Méndez.

Dia 9 de desembre a les 19h. Taller en moviment. Exploració personal a través de l’art, a càrrec d’Alba Cobo. A la Nau Dent de Serra de Roca Umbert.

Dia 15 de desembre a les 19h. Workshop de fotografia: La veritat interna, a càrrec de La Bala Studio i La Filanda. A la sala La Miranda.

Les inscripcions per participar de les activitats s’han de fer a aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.