Els comerços de Reus exposen obres de Parelles Artístiques als seus aparadors

La Unió de Botiguers de Reus col·labora amb el Projecte de “Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental” per tercer any, ajudant a convertir alguns aparadors de les seves botigues en un escenari a peu de carrer per exposar les obres que conformen el projecte.

Els comerços que es sumen a aquesta iniciativa són: Tomàs Barberà, Cisterelleria Carbonell, Galatea, El Barato, Centpeus Sabateria, Estanc 1, Palau Català, Estanc 18, Llibreria Gaudí, ELD Institut de Bellesa, Super Pollo, Electrodomèstics Mestres, Bar Toribio, La Creu Blanca, Confiteria Poy, Joieria Santi Pàmies, NO-NO Baby, The wax, Estanc 20. Les obres estaran en els seus aparadors del 4 al 16 d’octubre de 2021.

Els artistes vinculats al Grup Pere Mata que han participat en aquesta edició són: Nuri Mariné, Beatrice Bizot, Isabel Granollers, Cristina Salvans, Ramón Cornadó, Sandra Ovejas, Marie France Veyrat, Jordi Abelló, Apellaniz, Sergi Margalef, Pere Estadella, Jordina Ros, Jobacasen, Àlvar Calvet, Gemma Molero i Marina Durany).

En aquesta ocasió, i gràcies a la Unió de Botiguers de Reus, les obres surten al carrer, als aparadors de les seves botigues per arribar a més gent. Les obres estan en venda i qui vulgui les pot adquirir. Els beneficis que se n’obtinguin, es destinaran a donar continuïtat al projecte. Els beneficis que s’emporten els artistes és l’experiència viscuda de la pròpia participació.

Des dels SRC del Grup Pere Mata agraeixen enèrgicament l’interès i facilitació dels botiguers que, d’aquesta manera. també es sumen a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.