Dibuixar les emocions, les sensacions, la llum i la foscor

Ja havien estat parella artística en la 14a edició i ara hi tornen en aquesta 15a. En Jordi ho tenia molt clar: “Si no faig parella artística amb la Fina, no participo!”. I és que la Fina i en Jordi s’entenen molt bé, artísticament parlant. Fins al punt que, quan van acabar l’obra de l’any passat, van seguir en contacte per fer escrits i peces artístiques. “Vam continuar trobant-nos perquè a ell li agrada molt escriure i em passava els seus textos i després, cadascú a casa seva, creava una obra a partir d’aquell text”, explica la Fina. I en aquesta edició han fet servir aquesta metodologia, atès que la pandèmia ha propiciat que hagi estat més complicat poder treballar físicament plegats.

Així, van decidir que en Jordi faria una sèrie d’escrits sobre les sensacions, les emocions, llum/foscor i el creixement personal. Quan acabava cada text, es trobaven, parlaven sobre l’escrit i, després, cadascú a casa seva, feia un dibuix a partir de les emocions que li havien despertat els pensaments d’en Jordi plasmats al paper. La seva obra es composa de diferents dibuixos, enigmàtics i amb múltiples missatges. Aquests dibuixos combinen diferents tècniques: pastel, tinta xina, aquarel·la, traços amb llapis de colors…

Segons la Fina, “els textos d’en Jordi m’han donat l’oportunitat d’explorar una disciplina que no utilitzo gaire sovint, que és el dibuix.” Segons en Jordi, “la Fina funciona molt amb el cor i m’hi sento identificat. És de les poques persones a qui li puc explicar de tot . Ens sabem escoltar molt bé”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *