De moment sense títol concret, o tu, o jo o l’altre

Mica, Llapispanc, Un Juan
Vídeo performance i materials diversos
Radio Nikosia

És un vídeo directe, sense massa mediació en el moment de fer-ne l’edició. Hi ha els tres rols, que serien en relació a “l’altre”. Aquí es concreta la relació que hem vist entre nosaltres i que potser era la que ens definia, que potser entrava més clarament en diàleg amb els nostres interessos i universos, “tu, jo, l’altre”. És un entramat d’accions fruit de la projecció personal cap els altres membres del grup, i d’un debat de rols personals o que tenen a veure amb les nostres accions artístiques personals, buscant el nexe d’unió i punts de contacte. En un moment del procés vam pensar a generar uns alter ego mitjançant unes figures construïdes que ens representessin (vinculades als nostres propis “jo”).

El resultat ha estat un vídeo perquè és un mitjà amb el qual ens trobem més vinculats, i inclouria tota la part performativa que es pot desenvolupar en directe. Aquesta faceta performativa d’acció directa és la que hem volgut remarcar amb el substrat sonor i visual que acompanya les accions dels tres rols.

“Qualsevol esdeveniment és bo per a disparar la imaginació (…) Cal estar sempre obert. L’art no consisteix a explicar les coses.”
Joan Brossa (Entrevista de Ramon LLadó, El Temps, 1990) 

Si estàs interessat en aquesta obra, posa’t en contacte amb nosaltres aquí
← Torna a les obres