Concurs Instagram osona

Bases del concurs a Instagram sobre l’exposició de la 13 edició de Parelles Artístiques a Vic impulsada per Osonament

–  El concurs fotogràfic #ConcursPAOsona consisteix a publicar fotografies a Instagram sobre l’exposició de les obres de la 13a edició de “Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental” que acull la Sala d’Art de Fundació Antiga Caixa Manlleu (Rambla Hospital, 11 de Vic) des del divendres 8 de gener al dissabte 23 de febrer (El concurs tindrà vigència entre aquestes dues dates).

–  Participaran en el concurs els autors de les fotografies penjades a Instagram amb les dues etiquetes #ConcursPAOsona #ParellesArtistiques i que siguin seguidors del perfil @Osonament.

–  El número d’imatges que es poden enviar per persona és il·limitat.

–  Seguint la filosofia del projecte, es valorarà per sobre de tot la creativitat.

–  Entre totes les fotografies, el jurat del concurs en seleccionarà una, que serà la guanyadora del concurs. El guanyador/a serà contactat/da a través d’un missatge a la seva fotografia.

–  La persona que hagi realitzat la fotografia guanyadora obtindrà com a premi una obra artística de l’exposició.

–  El jurat del concurs estarà format per l’equip d’Osona de Parelles Artístiques.

–  Osonament (Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona) es reserva el dret de fer difusió i de publicar les imatges presentades al concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials.

–  Les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer d’Osonament.

–  La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes #ConcursPAOsona #ParellesArtistiques implica l’acceptació d’aquestes bases. Pujar les fotografies amb aquestes etiquetes implica l’autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a a través d’un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms