Concert de Parelles Musicals al Seminari Vic

Osonament organitza un concert molt especial al Seminari Vic, el pròxim divendres 13 de juliol, a les 20.30h. Es tracta de “Parelles Musicals”, que seguint la filosofia de Parelles Artístiques, uneix músics d’Osona, alguns dels quals estan vinculats als serveis de salut mental d’Osonament.  Els grups formats han creat o versionat diferents temes musicals que es podran escoltar en directe al Pati de l’Ós.

Tot i que el concert del dia 13 de juliol és la culminació del treball realitzat per les diferents formacions, des de l’entitat es dóna molta importància al procés viscut pels diferents participants.

L’actuació agruparà diferents estils, des de música clàssica, pop, pop-rock, post-rock, rock&roll i batucada i els artistes són:

Adrià Ballús, Coki, Ignasi Subirachs, Isabel Moreno, Kim “Benitez”, Marcel·lí Druguet, Nazari, “Noris”, Oriol Alarcon,  Pep Poblet, Ramon, Ricard Puigdomènech, Roger Usart, Steve,  T. Bright,  Valltucada i Víctor P.

El concert de Parelles Musicals s’emmarca en la festa de clausura de la 12a edició de Parelles Artístiques: Experiències creatives per a la salut mental, projecte que té el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX. A més del concert, el Seminari Vic acollirà l’exposició de les obres artístiques d’aquesta edició fins el 31 d’agost (a l’espai expositiu).

El públic també podrà degustar un tastet de coques que s’han ideat i elaborat per l’esdeveniment, entre el taller de cuina d’Osonament i la Cafeteria/restaurant del Seminari Vic. Una part de la recaptació es destinarà a donar continuïtat al projecte de Parelles Artístiques.

 

 

Podeu veure els assajos de les diferents formacions: